Bornholm bliver et mellemøstligt ferieparadis i traileren til Gigis ‘Shabholm’

Bornholm bliver et mellemøstligt ferieparadis i traileren til Gigis ‘Shabholm’
'Shabholm'. (Foto: Hyæne Film)

»Det ligner den der film Titanic, bare med perkere«.

Animationskollektivet Gigis vender tilbage til biograflærredet med den kommende film ‘Shabholm’. Og traileren er lige landet.

De velkendte figurer fra Gigis-universet omkring Blokhavn vender tilbage, men rollerne bliver byttet om.

Davito har som den eneste hvide aldrig før mærket, hvordan diskrimination og udelukkelse føles, men det kommer han til, da den vilde arabiske rigmand Erkan Mosque har købt Bornholm og forvandlet det til et mellemøstligt ferieparadis, der er forbudt for danskere.

Hassan, Ali, Ahmed, Abdi og Musti tager med det samme afsted for endelig at slippe for hverdagens diskrimination, men Davito må blive hjemme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det viser sig dog, at vennerne er fanget på øen, og at det hele var en udspekuleret plan af politikeren Inger Støjmund.

Komedien er skrevet, instrueret og animeret af Gigis, som består af Troels Unneland, Sorena Sanjari, Malthe Emil Kibsgaard, Daniel Sanjari og Adrian Hosseinpour

Karaktererne har blandt andet fået stemmer af Iben Hjejle og Besir Zeciri, og filmen lander med spritnye sange fra Sivas og Node.

Serien følger op på YouTube-serien, der slog kollektivets navn fast, den første spillefilm ‘Blokhavn’ og senest serien ‘Gigis’ 100 problemer’.

‘Shabholm’ kan ses i biografen fra den 31. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af