Brian Cox har ikke tænkt sig at se ‘Succession’-finalen

Brian Cox har ikke tænkt sig at se ‘Succession’-finalen
Brian Cox i 'Succession' sæson 3. (Foto: David M. Russell/HBO)

Mange af os kunne dårligt være i os selv op af bar spænding op til finalen på ‘Succession’ i sidste uge.

En person, der dog var helt ligeglad med, hvordan familiesagaen sluttede, var Brian Cox, som gennem fire sæsoner har portrætteret mediemogulen Logan Roy i serien.

I et interview med BBC fortæller Cox, at han stadig ikke har set, hvordan det hele slutter.

»Jeg er død, og døde personer ser ikke den slags ting«, fortalte Cox, der også understregede, at han hader at se sig selv på skærmen.

Han fortsatte: »På grund af hvad der skete med Logan, har jeg ikke haft lyst til at se resten. Men jeg kan udlede, at Logan i sidste ende vandt, selvom han er i graven. Det er en mærkelig situation. Jeg klamrer mig ikke til ting. Når jeg er færdig, drager jeg videre«.

Cox har dog hørt fra andre, hvad serien slutter med, fortæller han: »De rige er i gang med at komme fuldstændig ud af trit med resten af verden. Fuldkommen afskåret. Det er det, vores serie har handlet om. Og i sidste ende fik de, som de fortjente. Åbenbart! Jeg var ikke med i finalen«.

‘Succession’ står som en af de bedste HBO-serier i de seneste år – ikke mindst på grund af den virtuose finale.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af