Chris Hemsworth indrømmer at ‘Thor’-film var »for fjollet«

Chris Hemsworth indrømmer at ‘Thor’-film var »for fjollet«
'Thor: Love and Thunder'. (Foto: Disney)

Stjernen bag Marvels Thor, Chris Hemsworth, kan godt selv se problemet med den pjattede ‘Thor: Love and Thunder’, fortæller skuespilleren i GQ‘s forsidehistorie.

»Jeg tror bare, vi havde det for sjovt. Det blev bare for fjollet«, siger skuespilleren om den seneste ‘Thor’-film, der kom ud i 2022 og fortsætter:

»Det er altid svært at være midt i det og have nogen form for virkeligt perspektiv. Jeg elsker processen – det er altid en vild rejse. Men du ved bare ikke, hvordan folk kommer til at reagere«.

Den australske stjerne slog igennem i rollen som tordenguden i 2011 og har siden spillet den nordiske gud i fire ‘Avengers’-film og yderligere tre film dedikeret til Thor.

Han ved endnu ikke, om man har set det sidste til ham som den hammerbærende gud fra Asgård, men han ved, at hvis der skal laves flere, skal de have en anden tone:

»Vi ville være nødt til at gøre noget meget drastisk for at holde folk på kanten af sædet. Ellers sætter trætheden ved de film ind, hvor folk er sådan: ‘Jeg har set det’«, siger han.

Samtidig tager han det tungt, når store instruktører som Quentin Tarantino og Martin Scorsese kritiserer Marvel-filmene for ikke at være rigtig filmkunst:

»Det er super deprimerende, når jeg hører det. Det er så to af mine helte, jeg ikke kommer til at arbejde med. De er åbenbart ikke fans af mig«, siger Hemsworth og forsvarer de store billetbaskere, han har medvirket i:

»Jeg er taknemmelig for, at jeg har været en del af noget, der har holdt folk i biograferne. Om de film har skadet andre film, det ved jeg ikke. Jeg elsker ikke, når vi begynder at lede efter fejl ved hinanden, når der er så meget usikkerhed i branchen og i den her del af kunstverdenen«, siger han og præciserer:

»Det siger jeg ikke til de instruktører, der sagde de ting, som forresten stadig er mine helte, og jeg ville med det samme springe til for at arbejde sammen med dem. Jeg siger det mere til den bredere mening om det emne. Jeg tror ikke nogen af os har svaret, men vi prøver«.

Hemsworths næste projekt er opfølgeren til Netflix-actionbaskeren ‘Extraction’, som hedder ‘Extraction 2’.

‘Extraction 2’ kan ses på Netflix fra den 16. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af