Fenar Ahmad på vej med sin første serie – baseret på bestseller

Fenar Ahmad på vej med sin første serie – baseret på bestseller
Fenar Ahmad. (Foto: HEIN Photography)

Fenar Ahmad hviler ikke på laurbærrene efter succesen med ‘Underverden 2’, der blev både anmelderrost og (stadig) sælger godt med billetter i biograferne.

Nu skal han nemlig instruere sin første serie.

Den danske instruktør skal således dirigere alle seks afsnit af den svenske Viaplay-serie ‘Paradis City’, baseret på en bestsellerbog fra 2021 af samme navn af Jens Lapidus, der er bedst kendt for sit ‘Snabba Cash’-univers.

Fortællingen udspiller sig i en nær fremtid, hvor der er bygget mure rundt om udsatte områder og indført særlige områdelove for at beskytte resten af samfundet efter eskalerende problemer med kriminalitet.

Plottet sættes for alvor i gang, da Sveriges indenrigsminister kidnappes under en valgtale i ét af disse områder, Järva, hvilket truer med at resultere i et totalt kollaps.

På rollelisten ses den svenske stjerne Alexander Abdallah fra Netflix’ ‘Snabba Cash’-serie, som spiller den tidligere MMA-stjerne Emir, der nu står over for fængsel på livstid.

Julia Ragnarsson spiller SÄPO-agenten Fredrika Falck, der sætter alt ind på at befri ministeren – og får brug for Emirs hjælp.

Hovedforfatter på serien er Björn Paqualin.

‘Paradis City’ er gået i optagelse i Sverige med Fenar Ahmad ved roret. Det vides endnu ikke, hvornår den får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af