Lily Rose-Depp undgik The Weeknd under ‘The Idol’-optagelserne, når han var i zonen

Lily Rose-Depp undgik The Weeknd under ‘The Idol’-optagelserne, når han var i zonen
'The Idol'. (Foto: HBO)

HBO Max har i dag premiere på deres nye satsning, Sam Levinsons allerede kontroversielle serie ‘The Idol’ om underholdningsbranchens skyggesider.

Serien delte vandene efter verdenspremieren ved Cannes Film Festival, og historier om en ualmindeligt kaotisk optageproces har længe forfulgt serien.

I et interview med Entertainment Weekly fortæller hovedrolleindehaver Lily Rose-Depp, at ingen af skuespillerne gik fuld method under optagelserne.

Hun siger dog alligevel, at hun bevidst styrede uden om Abel Tesfaye i visse perioder:

»Jeg vil ikke mene, at nogen gik fuld method. Der var ingen, der gik amok. Nogle gange ville Abel være … Jeg vil ikke afsløre for meget om, hvor hans karakter går hen, men han ville være i fuldt Tedros-mode nogle gange. Så styrede jeg uden om ham. Jeg tænkte: ‘Han er i zonen lige nu’«.

Tesfaye har tidligere udtalt, at han mistænker, at han mistede sin stemme under optageprocessen, fordi det var hårdt for ham at skifte mellem ‘The Idol’-karakteren Tedros og sin The Weeknd-persona, når han gav koncerter.

»Jeg var nødt til at tage The Weeknd-kostumet af, tage Tedros’ paryk på, optage med Jocelyn, og så gå tilbage til at være The Weeknd. Det var hårdt at gå fra det ene hoved til det andet. Efter en koncert mistede jeg min stemme. Det er aldrig sket før«, fortalte Tesfaye til W Magazine og fortsatte:

»Min teori er, at jeg glemte, hvordan jeg skulle synge, fordi jeg spillede Tedros – en karakter, der ikke kan finde ud af at synge. Det kan godt være, jeg overanalyserer, men det var skrækindjagende. Som The Weeknd har jeg aldrig aflyst en koncert. Jeg har optrådt med influenza. Jeg vil dø på scenen. Men der foregik noget kompliceret i mit hoved på det tidspunkt«.

‘The Idol’ kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af