Se Aaron Taylor-Johnson bide en mands næse af i den usædvanligt blodige Marvel-trailer til ‘Kraven the Hunter’

Se Aaron Taylor-Johnson bide en mands næse af i den usædvanligt blodige Marvel-trailer til ‘Kraven the Hunter’
'Kraven the Hunter'. (Foto: SF Studios)

Der er usædvanligt meget blod i traileren til den kommende Marvel-film ‘Kraven the Hunter’ om Spider-Mans dyriske fjende.

Filmen viser skurkens oprindelseshistorie fra den hårdkogte fars fornedrende bemærkninger i barndommen til blodige opgør med hans håndlangere som voksen, hvor en af dem endda får bidt sin næse af.

Efter en noget ulige duel med en løve får den unge Sergei Kravinoff tilsyneladende en dråbe løveblod i sig og udvikler derefter både en ultramuskuløs krop, et udtalt dræberinstinkt og et tæt bånd med vilde dyr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren teaser også til allersidst for et gensyn med skurken Rhino, der har sit eget vilde forhold til dyrenes verden.

I hovedrollen ses Aaron Taylor-Johnson, der optrådte i Marvels univers som Quicksilver i ‘Avengers: The Age of Ultron’ fra 2015, Russel Crowe som hans forfærdelige far og Alessandro Nivola som Rhino.

Filmen er instrueret af J. C. Chandor og er en del af det såkaldte Sony-verse, der ikke overlapper med MCU, men tæller Marvel- og Sony-samarbejderne ‘Morbius’, ‘Venom’ og Tom Hollands Spider-Man-film.

‘Kraven the Hunter’ kan ses i biografen fra den 5. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af