Tom Holland afslører sin ‘Spider-Man’-favorit – og det er ikke en af hans egne

Tom Holland afslører sin ‘Spider-Man’-favorit – og det er ikke en af hans egne
Tom Holland i 'Spider-Man'. (Foto: Sony Pictures)

Tom Holland har selv spillet hovedrollen i nogle meget succesfulde live-action ‘Spider-Man’-film, som for eksempel ‘Spider-Man: No Way Home’, men hans egen favorit er animationsfilmen ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ fra 2018.

Det siger han i et interview med The Associated Press ved Apple TV+-premieren på den nye miniserie ‘The Crowded Room’, hvor Holland spiller hovedrollen:

»Jeg synes, den første ‘Spider-Verse’-film er den bedste Spider-Man-film, der nogensinde er blevet lavet. Jeg er så stolt af alle de involverede. Amy Pascal (filmens producer, red.) er som min mor. Det var meningen, jeg skulle tage med hende som hendes date (til filmens premiere, red.). Jeg kunne ikke tage med, fordi jeg er her og arbejder. Men jeg er utroligt stolt. Jeg glæder mig til efterfølgeren. Jeg er sikker på, den vil leve op til forventningerne, og jeg kan ikke vente med at se den,« fortæller den 26-årige skuespiller.

Soundvenue var i sin tid enig med Holland i, at den første ‘Spider-Verse’-film var den bedste film om netsvingeren, men blev blæst endnu mere bagover af den biografaktuelle ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’.

Holland har optrådt som Spider-Man i seks af Marvels superheltefilm, startende med ‘Captain America: Civil War’ fra 2016, og fik stor succes med trilogien ‘Homecoming’, ‘Far From Home’ og ‘No Way Home’, hvoraf de to sidste tjente over en milliard dollars.

I 2021 sagde skuespilleren dog til GQ, at ‘No Way Home’ kan blive den sidste med ham bag masken.

‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ kan ses i biografen nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af