Se Jacob Elordi som Elvis i første teaser til Sofia Coppolas ‘Priscilla’

Se Jacob Elordi som Elvis i første teaser til Sofia Coppolas ‘Priscilla’
'Priscilla'. (Foto: Screenshot)

Sidste år spandt Baz Luhrmann en farvestrålende biopic ud af historien om The King i ‘Elvis’ med Austin Butler.

Denne gang er det stjernens første kone Priscilla Presleys historie, der bliver fortalt i Sofia Coppolas ventede ‘Priscilla’, hvis første teaser netop er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her indtager ‘Euphoria’-stjerne Jacob Elordi rollen som rockikonet, mens det unge talent Cailee Spaeny (‘Bad Times at the El Royale’, ‘Pacific Rim 2: Uprising’) spiller Priscilla, der i virkelighedens historie mødte den ældre musiker for første gang som 14-årig, mens han var i millitæret.

‘Priscilla’ siges at vise en langt mere privat side af Elvis og Priscillas forhold fortalt gennem øjnene på kvinden, der stod bag det amerikanske idol gennem karrieren på både godt og ondt.

Coppolas film er baseret på Priscilla Presleys memoir ‘Elvis and Me’, derudkom i 1985. Filmen er produceret af A24, som ‘Lost in Translatation’-instruktøren har samarbejdet med på sine sidste to film ‘On the Rocks’ og ‘The Bling Ring’.

‘Priscilla’ forventes at få amerikansk biografpremiere i oktober 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af