‘The Flash’-instruktør skal lave ny Batman-film

‘The Flash’-instruktør skal lave ny Batman-film
'The Flash'. (Foto: Warner)

Instruktøren bag den aktuelle ‘The Flash’ og Stephen King-gyseren ‘It’, Andy Muschietti, kommer til at instruere filmen ‘Batman: The Brave and the Bold’.

Den kommende film vil være en del af det nyopstartede DC Universe (DCU) og eksistere parallelt med Robert Pattinsons Batman.

Muschiettis film er baseret på tegneserier af forfatteren Grant Morrison, der beskrev en ‘Bat-familie’, hvor Bruce Wayne har fået sønnen Damian Wayne med Talia Al Ghul. Far og søn bliver til det forbryderbekæmpende makkerpar Batman og Robin, men den yngste er lidt for voldelig til Batmans smag.

Om Morrisons tegneserier siger den nye DC Studios-chef James Gunn, der står bag udformningen af det kommende DCU, at den havde »exceptionel indflydelse« på det nye filmunivers.

»Vi så ‘The Flash’, før vi overhovedet tog tøjlerne i DC Studios, og vi vidste, at vi ikke blot var i hænderne på en visionær instruktør, men en kæmpe DC-fan«, fortæller Gunn og makkeren Peter Safran om Muschietti og tilføjer:

»Det er en fantastisk film. Sjov, følsom, gribende og Andys forståelse og passion for de her karakterer og verden giver bare genlyd gennem hvert et billede. Så da det blev tid til at finde en instruktør til ‘The Brave and the Bold’, var der kun en mulighed. Heldigvis sagde Andy ja. Barbara skrev under på at komme og producere med os, og vi var afsted«.

Andy Muschiettis samarbejdspartner og søster Barbara Muschietti vil producere filmen.

»De er et ekstraordinært hold, og vi kunne ikke have bedre eller mere inspirerende partnere, når vi nu stævner ud på dette spændende nye eventyr i the DCU«, fortæller DC-duoen.

Projektet har endnu ikke fået tilknyttet en manuskriptforfatter, men det vil være den første live-action film med Robin siden 1997, hvor George Clooneys Batman havde selskab af Chris O’Donnells bud på karakteren i ‘Batman and Robin’.

Den nye chef James Gunn er selv en anerkendt instruktør, der indtil for nylig lavede ‘Guardians of the Galaxy’-filmene for Marvel, men nu er han igang med at starte DCU op, og han instruerer selv ‘Superman: Legacy’, der kommer til at indlede den første fase i universet kaldet ‘Gods and Monsters’. Den har premiere den 11. juli 2025.

Det vides endnu ikke, hvornår vi kan forvente ‘Batman: The Brave and the Bold’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af