Travis Scott er i København – skyder musikvideo med Nicolas Winding Refn

Travis Scott er i København – skyder musikvideo med Nicolas Winding Refn
Travis Scott. (Foto: Erika Goldring/WireImage)

Mange ville nok have ønsket, at det var Roskilde, han lagde vejen forbi, men ikke desto mindre er ingen ringere end Travis Scott i København lige nu.

Rygterne har svirret om, at rap-stjernen er i byen for at optage en musikvideo, og Se & Hør er sikre nok i deres sag til at bringe historien.

Mediet skriver, at musikvideoen er blevet optaget i Kødbyen her mandag til onsdag, og at det er en af Danmarks største instruktører, Nicolas Winding Refn, der dirigerer shootet.

Man må formode, at musikvideoen knytter sig til Scotts ventede albumopfølger på gigahittet ‘Astroworld’, ‘Utopia’, som er sat til at udkomme 21. juli.

Nicolas Winding Refn er som bekendt manden bag film som ‘Pusher’, ‘Drive’ og senest Netflix-serien ‘Copenhagen Cowboy’. Han har umiddelbart ikke den store musikvideoerfaring, men man kan sagtens se den stilistisk overlegne danskers æstetik passe perfekt til formatet. Senest har han skabt et stiliseret reklameunivers for Prada.

Forleden kom det frem, at Nicolas Winding Refn skaber og producerer en serieversion af børnebøgerne om ‘De fem’ – med en Travis Scott-video oveni er det vist det, man kan kalde et alsidigt arbejdsliv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af