Nicolas Winding Refns næste projekt er … en serie for børn

Nicolas Winding Refns næste projekt er … en serie for børn
Nicolas Winding Refn under Cannes Film Festival i 2019. (Foto: John Phillips/Getty Images)

Nicolas Winding Refn har aldrig lavet noget, man bare på det nærmeste ville forbinde med børneindhold.

Men én gang skal jo være den første, og det danske instruktør bag ‘Pusher’, ‘Drive’ og ‘The Neon Demon’ har nu en serie til børn i støbeskeen.

Refn har nemlig skaber og producer på en ny version af de berømte ‘De fem’-bøger (‘The Famous Five’), Enid Blytons bogserie om fire børn (og deres hund), der opklarer mysterier i deres sommerferier.

Nicolas Winding Refn skal ikke selv instruere serien – det job har han overladt til Tim Kirkby (‘The Pentaverate’) – men er altså idémanden, og han udtaler ifølge The Hollywood Reporter:

»Hele mit liv har jeg kæmpet hårdt for at forblive et barn med en sult på eventyr. Ved at genskabe ‘De fem’ fastholder jeg den idé ved at bringe disse ikoniske historier til live for et progressivt nyt publikum og indgyde barndommens udefinerbare charme og fortryllelse til nuværende og fremtidige generationer«.

Nicolas Winding Refn producerer serien i samarbejde med BBC, og den beskrives som en moderne eventyrlig actionserie. Den vil bestå af tre afsnit på 90 minutter hver – antageligvis en bog per afsnit.

Refns seneste projekt, ‘Copenhagen Cowboy’, delte mildest talt vandene.

Ud over ‘De fem’-serien rumsterer han også med et stort projekt, der har været kendt under titlen ‘The Avenging Silence’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af