Wes Anderson har spionfilm med Benicio Del Toro på vej

Wes Anderson har spionfilm med Benicio Del Toro på vej
Benicio del Toro i 'Sicario: Saldado'. (Foto: PR)

‘Asteroid City’ kører på fuldt blus i biograferne, og ‘The Wonderful Story of Henry Sugar’ rammer Netflix senere i år, men instruktør Wes Anderson er allerede i gang med at forberede endnu et fremtidigt projekt, der har Benicio Del Toro i front for en far/datter-drevet spionagefilm, der endnu ikke har fået en titel.

Børnebogsfilmatiseringen ‘The Wonderful Life of Henry Sugar‘ bliver en kort sag på 37 minutter, men Benicio Del Toro-projektet bliver en spillefilm. Det afslører Anderson over for franske LeMonde (via The Playlist):

»Min næste spillefilm bliver en lineær fortælling med Benicio Del Toro i hvert et skud. Jeg kan ikke fortælle meget mere end det, ud over at den kommer til at handle om spionage, et far-datter forhold og med, lad os bare kalde det, en mørkere tone«, fortæller Anderson, der ved samme lejlighed bliver spurgt ind til, hvorfor hans seneste film har været så komplicerede:

»Med ‘The French Dispatch’ havde jeg altid haft lyst til at lave en antologi. Jeg havde nogle specifikke, som jeg elskede som Max Ophüls ‘Kærlighedskarussellen’ og ‘Le Plaisir’ og Vittorio De Sicas ‘L’oro di Napoli’. ‘Asteroid City’, der føler jeg, det hele er blandet sammen. Det er meningen, at teater- og filmdelen skal kommunikere, og det er meningen, det skal være én ting«.

‘Henry Sugar’ er baseret på fire historier af Roald Dahl og lyder til at fortsætte antologifilmstendensen:

»Roald Dahls enke plejede at styre boet. Og en dag for syv eller otte år siden, sagde vi, ‘Jeg ville lave ‘Henry Sugar”. Jeg sammenligner dem med noget, der er lavet til fjernsyn som BBC eller Jonathan Demmes ‘Swimming to Cambodia’. De er meget små i skala og faktisk skudt på 16 millimeter«, siger den 54-årige texaner.

Anderson fortæller mere om det kommende Benicio Del Toro-projekt til Cahiers Du Cinema (via The Playlist):

»Min intention var at lave en virkeligt mørk film. Men, mens jeg arbejder på den, trækker jeg i en anden retning, og den ender nok med at være mindre mørk end forventet. Den kommer til at handle meget om familie – endnu mere end ‘Asteroid City’.

‘Asteroid City’ kan ses i biografen nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af