‘Game of Thrones’-stjerne gør comeback i Nicolas Winding Refns nye serie

‘Game of Thrones’-stjerne gør comeback i Nicolas Winding Refns nye serie
Jack Gleeson i 'Game of Thrones'. (Foto: PR)

Det kom som lidt af en overraskelse, da det tidligere på sommeren blev annonceret, at Nicolas Winding Refn arbejdede på en serie for børn.

Nærmere bestemt er han i gang med optagelserne til BBC-filmatiseringen af de populære ‘De fem’-bøger, og nu har det britiske public service-medie offentliggjort rollelisten. Det skriver Games Radar.

Særligt værd at bemærke er, at Jack Gleeson, der er bestemt kendt for sin rolle som Joffrey Baratheon i ‘Game of Thrones’, skal spille skurken Wentworth i serien.

Gleeson tog en pause fra skuespillet i kølvandet på ‘Game of Thrones’, men er nu tilbage foran kameraet. Han medvirker også i den kommende stjernespækkede irske film ‘In the Land of Saint and Sinners’ over for blandt andre Liam Neeson.

I rollerne som ‘De Fem’ ses Diaana Babnicova som George, Elliott Rose som Julian, Kit Rakusen som Dick og Flora Jacoby Richardson som Anne. Hunden Timmy fuldender femkløveret.

Også på rollelisten er Ann Akinjirin fra ‘Moon Knight’ og James Lance fra ‘Ted Lasso’.

Nicolas Winding Refn skal ikke selv instruere serien, men er idemand, skaber og producer på serien. Instruktionen varetages i stedet af Tim Kirkby (‘The Pentaverate’).

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af