Julia Roberts var et mulehår fra at komme med i ‘Mission: Impossible 7’ i digitalt forynget udgave

Julia Roberts var et mulehår fra at komme med i ‘Mission: Impossible 7’ i digitalt forynget udgave
'Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One'. (Foto: Paramount Pictures)

Mission: Impossible-franchisen er efterhånden blevet synonym med de halsbrækkende stunts, Tom Cruise insisterer på selv at udføre.

Men faktisk legede instruktør Christopher McQuarrie med tanken om at have en længere sekvens i begyndelsen af den seneste film i serien, ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’, der ville bruge digital foryngelse, som man også så det i ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny‘ tidligere på året.

I podcasten ‘The Empire Spoiler Special Film Podcast‘ fortæller McQuarrie, at tanken var at optage en udvidet scene om det skæbnesvangre flashback fra tiden før Ethan Hunt blev en del af IMF med brug af den digitale teknologi. Det skriver Variety.

Han fortæller videre, at han overvejede at caste Julia Roberts som den vigtige kvinde i Hunts liv, man ser i sekvensen, og at han ydermere ville optage sekvensen, som var den instrueret af ‘Top Gun’-instruktøren Tony Scott.

Tanken var at emulere filmkulturen anno 1989, hvor Scott var Cruises faste instruktør og Roberts var den helt store kvindelige gennembrudsstjerne.

Idéen blev dog skrottet, da McQuarrie fik regningen for det digitale makeover: »Hvis man skulle have dem begge to i samme indstilling, ville sekvensen have været lige så dyr som togscenen (i filmens klimaks, red.)«, fortæller McQuarrie ifølge Variety.

Han fortæller videre, at han mente, at en indledning, der foregår i 1989 med digitalt foryngede udgaver af stjernerne, ville distrahere publikum og hive dem ud af filmoplevelsen.

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ kan ses i biograferne nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af