Matt Damon var tæt på en pause fra skuespillet – lige indtil det helt rigtige opkald kom

Matt Damon var tæt på en pause fra skuespillet – lige indtil det helt rigtige opkald kom
Matt Damon til premieren i Storbritannien på 'Oppenheimer'. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Matt Damon er altid god for et par film om året, og nogle gange helt op til fire af slagsen. Derfor er det helt forståeligt, at den 52-årige skuespiller har følt sig nødsaget til en pause for at spendere mere tid sammen med familien.

Men hvad gør man lige, hvis man går og venter på det helt rigtige opkald fra en vis Christopher Nolan? Det fortalte amerikaneren, der ellers var gået i parterapi med konen, til Entertainment Weekly:

»Det her kommer til at lyde som noget, jeg har fundet på, men det er rigtigt nok«, fortæller Matt Damon. »Jeg havde – og ikke for at blive for personlig – forhandlet med min kone om, at jeg skulle holde en pause«.

»Jeg havde været med i ‘Interstellar’, og så lagde Chris mig på is i et par film, så jeg var ikke med i rotationen, men jeg forhandlede faktisk i parterapi – dette er en sand historie – det eneste forbehold ved at holde en pause var, hvis Chris Nolan ringede. Dette er uden at vide, om han arbejdede på noget, fordi han fortæller dig det aldrig. Han ringer bare ud af det blå. Og så var det et øjeblik i mit hjem«.

Nolan har i et tidligere interview med netop samme medie beskrevet sin metode med bare at ringe skuespillere op som »en sjov måde at gøre det på«, men at det også kan gøre det besværligt i andre sammenhænge:

»Men det betyder, at det er svært bare at ringe til dig for at spise aftensmad eller lignende. For hver gang du tager telefonen, er det sådan: ‘Hvad bliver det denne gang?’«.

I ‘Oppenheimer’ spiller Matt Damon generalløjtnant Leslie Groves, der var officer i ingeniørkorpset og overså The Manhattan Project, som bekendt var udviklingsprogrammet for atombomben, som J. Robert Oppenheimer konstruerede.

‘Oppenheimer’ har dansk premiere på torsdag den 20. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af