Amazon giver to store serier kniven

Amazon giver to store serier kniven
Chloë Grace Moretz i 'The Peripheral'. (Foto: Amazon Prime Video)

Den igangværende strejke i Hollywood bliver ved med at have konsekvenser for, hvilke film og serier der når ud til publikum.

Ifølge Variety har Amazon Prime Video valgt at aflyse serierne ‘The Peripheral’ med Chloë Grace Moretz og den fantastiske ‘A League of Their Own’ på grund af strejken.

Begge serier var egentlig blevet forlænget med endnu en sæson tidligere på året, men fordi strejken betyder, at optagelserne og manusarbejdet først kan begynde langt senere end planlagt, har Amazon vurderet, at det alligevel ikke er pengene værd.

‘The Peripheral’ var den første serie, der blev produceret som led i ‘Westworld’-skaberne Lisa Joy og Jonathan Nolans samarbejde med Amazon. En aftale, der vurderes at have kostet godt og vel 150 millioner dollars, men som i sidste ende åbenbart ikke har været så meget værd igen.

‘A League of Their Own’, et remake af Tom Hanks og Geena Davis-filmen fra 1992, var en af sidste års helt store overraskelser. Soundvenues anmelder kvitterede blandt andet med seks stjerner.

Amazon havde planlagt en kort sæson to bestående af fire afsnit, der skulle afrunde serien, men de planer er altså nu droppet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af