Bradley Cooper i stor transformation som verdenskendt musiker – se traileren til ‘Maestro’

Bradley Cooper i stor transformation som verdenskendt musiker – se traileren til ‘Maestro’
Bradley Cooper som Leonard Bernstein i 'Maestro' (Foto: Netflix)

Bradley Cooper mere end overbeviste som instruktør med sin Oscar-vindende debutfilm ‘A Star Is Born’.

Nu skal han snart bevise, at han også kan overkomme den svære toer, når hans ventede Netflix-film ‘Maestro’ udkommer senere på året.

Cooper både instruerer og spiller hovedrollen i filmen, der skildrer forholdet mellem den verdenskendte komponist Leonard Bernstein – manden bag musikken til ‘West Side Story’, blandt meget andet – og hans kone, skuespilleren Felicia Montealegre, spillet af Carey Mulligan.

Den første trailer til filmen er netop landet, og her anslås filmens ambitiøse omfang og særegne æstetik, når den skildrer 30 år i parrets turbulente samliv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Særligt Cooper ser ud til at have gennemgået en større transformation for at portrættere den aldrende Bernstein. Meget tyder på, at filmen bliver en stærk kandidat i den kommende prissæson.

‘Maestro’ får verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig i starten af september. Filmen får premiere på Netflix 20. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af