‘Sex and the City’-stjerne Chris Noth benægter voldtægtsanklager

‘Sex and the City’-stjerne Chris Noth benægter voldtægtsanklager
Chris Noth i 'The Equalizer' (Foto: Barbara Nitke/CBS via Getty Images)

I 2021 blev ‘Sex and the City’-skuespiller Chris Noth anklaget for seksuelle overgreb af to kvinder i henholdsvis 2005 og 2015, der fortalte detaljeret om hændelserne i The Hollywood Reporter.

Nu har den 68-årige skuespiller givet sit første interview siden anklagerne først ramte, og her benægter han påstandene endnu en gang.

»Jeg har ikke tænkt mig bare at lægge mig ned og sige, at det er slut. Det er en saftig historie, men det er bare ikke en, der er sand«, udtalte Noth til USA Today.

Han har siden 2021 kaldt anklagerne for usande eller holdt fast i, at de skete med samtykke. I dag gentager han, at han ikke har gjort noget værre, end at være sin kone utro.

»Jeg var min kone utro, og det er knusende for hende og ikke et kønt billede. Hvad det ikke er – er en forbrydelse«, lyder det fra Noth.

Selvom kvinderne fortalte offentligt om overgrebene, lagde de ikke sag an mod skuespilleren. I kølvandet på anklagerne fortalte flere kvinder om seksuelt upassende adfærd fra Chris Noth. Manuskriptforfatter Zoë Lister-Jones fortalte blandt andet, at han gentagende opførte sig seksuelt upassende, mens de arbejdede sammen på ‘Law & Order’.

Noth slog fast i sin afvisning af anklagerne, at der ikke er rejst nogen sag mod ham.

»Der er ikke noget, jeg kan sige for at ændre nogens mening, når der opstår den slags tidevandsbølge. Det lyder defensivt. Det er jeg ikke. Der er ingen domstol. Der er ingen retssag«, fortalte han.

Anklagerne fra 2021 landede samtidig med første sæson af ‘Sex and the City’-opfølgeren ‘And Just Like That’. På det tidspunkt satte Noth spørgsmålstegn ved timingen af sagen. Hans karakter Mr. Big døde i første afsnit, men blev efterfølgende klippet ud af sæsonfinalen på ‘And Just Like That’ på grund af anklagerne. Noth blev også fjernet fra en reklame for motionscyklen Peloton og salget af hans tequilafirma til en sum af 12 millioner dollars gik i vasken.

De nye udtalelser fra Chris Noth skete i forbindelse med et event for tøjmærket Samuelsohn, som skuespilleren reklamerer for. Ifølge The Wrap bliver han dog betalt i tøj.

Da anklagerne mod Chris Noth ramte, støttede ‘Sex and the City’s hovedrolleindehavere Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis de kvinder, der stod frem.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af