Christopher Nolan undskyldte til Florence Pugh for ‘Oppenheimer’-rolle

Christopher Nolan undskyldte til Florence Pugh for ‘Oppenheimer’-rolle
Florence Pugh i 'Oppenheimer'. (Foto: Universal)

Christopher Nolans film om atombombeskaberen, ‘Oppenheimer’, har en imponerende rollebesætning med velkendte ansigter, der optræder til højre og venstre i den tre timer lange film.

Ét af dem er Florence Pugh, der er castet som J. Robert Oppenheimers langvarige romance, psykiateren Jean Tatlock. En rolle, som Christopher Nolan efter sigende følte sig nødsaget til at undskylde for at tilbyde til skuespilleren, eftersom rollen – ifølge ham – var for lille.

Det fortæller Florence Pugh i et TikTok-interview lavet af MTV UK, som kan ses nederst.

»Jeg husker, at han undskyldte for størrelsen på rollen«, siger Florence Pugh til MTV UK.

»Jeg vidste egentlig ikke, hvad der foregik, eller hvilken film det var, der skulle laves. Det eneste, jeg vidste, var, at Chris (Nolan, red.) virkelig ville have mig til at vide, at det ikke var en særlig stor rolle, og at han forstod, hvis jeg ikke ville have noget med det at gøre,« siger Florence Pugh og fortsætter:

»Jeg kan huske, at jeg tænkte, at hvis jeg så skulle være barista bagerst i lokalet, så ville jeg gøre det«.

På trods af den korte tid på lærredet i ‘Oppenheimer’ endte en af hendes scener alligevel med at skabe kontrovers.

Sexscenen mellem Cillian Murphys karakter J. Robert Oppenheimer og Florence Pughs Jean Tatlock har ført til postyr i Indien, da duoen læser højt fra det hinduistiske skrift Bhagavad Gita, mens de har samleje.

Det medførte, at en indiske politiker udsendte et åbent brev til Christopher Nolan på Twitter, hvor han blandt andet kalder filmen »et foruroligende angreb på hinduisme« og opfordrer Nolan til at fjerne scenen fra filmen.

Yderemere er Pughs krop blevet digitalt påført en sort kjole, som dækker Pughs bryster, efter de taler sammen efter samleje.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@mtvuk

Florence Pugh tells us her reaction to being asked to star in Oppenheimer 💫 #florencepugh #oppenheimer #florencepughedit #oppenheimermovie #christophernolan #mtvmovies

♬ original sound – mtvuk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af