’Euphoria’-skaber afslører, at sæson tre bliver ren »film noir«

’Euphoria’-skaber afslører, at sæson tre bliver ren »film noir«
Zendaya i 'Euphoria'. (Foto: HBO Max)

Siden fænomenet ‘Euphoria’ fik premiere, har serien ikke været bange for at vise de mørke sider af ungdomslivet på godt og ondt.

Ifølge skaberen Sam Levinson vil den næste sæson fokusere endnu mere på Zendaya-karakteren Rues deroute. Det siger han til Elle.

Levinsons vision for fortsættelsen er »film noir«, hvor Rue kommer til at »udforske hvad det vil sige at være et individ med principper i en korrupt verden«. Et handlingsspor som lader til at videreføre nogle af takterne, der blev udforsket i sæson to, hvor Rue kommer i berøring med narkoens underverden på mere krimi-inspireret vis.

Det er sparsomt med oplysninger, men seriens kostumedesigner Heidi Biven giver en smule mere information til nysgerrige fans. I et interview med Vogue, fortæller hun, at det har været på tale, at sæson tre skal foregå fem år fra sæson to. Levinson har dog ikke bekræftet dette.

Den kontroversielle instruktør har senest stået bag den lige så kontroversielle ’The Idol’ med The Weeknd som kultleder/sexguru/creep overfor en meget nøgen Lily-Rose Depp i rollen som popstjernen Jocelyn.

Den nye sæson forventes tidligst at få premiere i 2025 grundet strejken i Hollywood.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af