Se det rørende klip fra afdød ‘Euphoria’-stjernes første casting

Se det rørende klip fra afdød ‘Euphoria’-stjernes første casting
Angus Cloud i rollen som Fez i 'Euphoria'. (Foto: HBO Max)

Den 1. august ramte den tragiske nyhed, at ‘Euphoria’-skuespiller Angus Cloud var gået bort i en alder af 25 år.

Efter hans død har hans mor valgt at offentliggøre de klip fra hans første casting, der skaffede ham rollen som den elskværdige pusher Fez i serien.

Det skriver Lisa Cloud i et opslag på Facebook, hvor man kan se optagelsen af skuespilleren som 19-årig, og før han blev kendt.

»Jeg har lige fået det her tilsendt af Jennifer Venditti (‘Euphoria’s castingchef, red.), som opdagede Angus i Brooklyn. Det er hans første bånd. Efter det blev set af ‘Euphoria’s skabere, blev han bedt om at læse til rollen som Fezco. Det indfanger virkelig min søns ekstraordinære ånd«.

I videoen beskriver Angus Cloud sig selv som »fjollet« og spontan, sin forkærlighed for hiphop og kaster sig ud i en skør historie om at bryde ind til kænguruerne i zoologisk have sammen med en ven, da han bliver spurgt om det skøreste, han nogensinde har gjort.

Det er desuden svært ikke at blive rørt, når skuespilleren fortæller om det bedste ved sit liv og siger, at han generelt føler sig velsignet for at være i live.

»Shit, det er friheden, og… jeg ved det ikke. Bare kærligheden som jeg har at give og modtage. Alle vegne – omringet af det. Bare velsignet for at være i live. Jeg ved ikke om det er det bedste ved mit liv, du ved, men bare at være i live«, siger Cloud i videoen.

Efter Angus Clouds bortgang har hans mor afvist, at hendes søn begik selvmord.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af