Zendaya og Sydney Sweeney mindes afdøde Angus Cloud

Zendaya og Sydney Sweeney mindes afdøde Angus Cloud
Zendaya og Angus Cloud i 2022. (Foto: Matt Winkelmeyer/VF22/WireImage for Vanity Fair)

Angus Clouds tragiske død i en alder af blot 25 år har berørt holdet bag ‘Euphoria’ dybt.

De seneste stjerner fra serien til at mindes Cloud, hvis dødsårsag endnu ikke er klarlagt, er Zendaya og Sydney Sweeney.

På sin Instagram skriver Zendaya: »Ord kan ikke beskrive den uendelige skønhed, som Angus (Conor) er. Jeg er så taknemmelig for, at jeg fik chancen for at kende ham i dette liv, at kalde ham en bror, at se hans varme, venlige øjne og lyse smil eller høre hans smittende latter (jeg smiler nu bare ved tanken). Jeg ved, at folk ofte bruger dette udtryk, når de taler om folk, de elsker: ‘De kunne lyse ethvert rum, de kom ind i, op’, men han var virkelig den bedste til det. Jeg vil huske ham på den måde. For alt det grænseløse lys, kærlighed og glæde, han altid formåede at give os. Jeg vil værne om hvert øjeblik«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sydney Sweeney skriver på sin Instagram: »Angus, du var en gæstfri sjæl med det venligste hjerte, og du fyldte alle rum med latter. Dette er det sværeste, jeg nogensinde har skullet skrive, og jeg kæmper med at finde ordene. Du vil blive savnet mere, end du aner, men jeg er så velsignet at have kendt dig i dette liv, og jeg er sikker på, at alle, der nogensinde har mødt dig, føler det samme. Denne hjertesorg er ægte, og jeg ville ønske, at vi kunne have fået et kram mere og en tur i 7-Eleven. Al min kærlighed går ud til dig«.

Cloud blev fundet livløs i sit hjem mandag aften af sin mor, der ringede efter en ambulance, som dog ikke nåede frem, før det var for sent. Familien har udtalt, at han kæmpede med en stærk sorg over at have mistet sin far i sidste uge.

Cloud fik sin første rolle som skuespiller i ‘Euphoria’, da han ved et tilfælde blev opdaget, mens han var på arbejde på en restaurant i Brooklyn. Han udmærkede sig siden som en af de mest afholdte skuespillere i serien.

Anden sæson sluttede med en cliffhanger om hans karakter Fezcos skæbne, der dog næppe vil blive fulgt til dørs nu. Tredje sæson er endnu ikke skrevet færdig og forventes tidligst at få premiere i 2025.

Cloud nåede at medvirke i en række andre film, blandt andet den stjernespækkede ‘Freaky Tales’ med Pedro Pascal og ‘The Line’ med Alex Wolff og Halle Bailey.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af