Angus Clouds mor afviser, at sønnen begik selvmord

Angus Clouds mor afviser, at sønnen begik selvmord
Angus Cloud i rollen som Fez i 'Euphoria'. (Foto: HBO Max)

Siden ‘Euphoria’-stjernen Angus Cloud gik bort tidligere på ugen i en alder af blot 25 år, har der været spekulationer om årsagen til hans død.

Nu har Clouds mor, Lisa Cloud, afvist et rygte om, at han skulle have begået selvmord. Det fremgår af et Facebook-opslag, skriver mediet Deadline.

»Venner, I skal vide, at jeg værdsætter den kærlighed, I har udvist over for min familie i denne svære tid. I skal også vide, at selvom min søn var i dyb sorg over sin fars alt for tidlige død af mesotheliom, var hans sidste dag en glædelig dag«.

Hun skriver, at han brugte dagen på at flytte rundt og rydde op på sit værelse og generelt udviste godt humør.

»Jeg ved ikke, om eller hvad han kan have puttet i sin krop efter det. Jeg ved kun, at han lagde sit hoved på skrivebordet, hvor han arbejdede med kunstprojekter, faldt i søvn og ikke vågnede igen. Vi finder måske ud af, at han på tragisk vis tog en overdosis ved et uheld, men det er tydeligt, at han ikke havde til hensigt at forlade denne verden«, skriver hun og fortsætter:

»Indlæg på de sociale medier har antydet, at hans død var forsætlig. I skal vide, at det ikke er tilfældet. For at ære hans minde bedes I gøre tilfældige venlige handlinger til en del af jeres daglige liv«.

Cloud blev fundet livløs i sit hjem mandag aften af sin mor, der ringede efter en ambulance, som dog ikke nåede frem, før det var for sent. Familien har udtalt, at han kæmpede med en stærk sorg over at have mistet sin far i sidste uge.

Cloud fik sin første rolle som skuespiller i ‘Euphoria’, da han ved et tilfælde blev opdaget, mens han var på arbejde på en restaurant i Brooklyn. Han udmærkede sig siden som en af de mest afholdte skuespillere i serien.

Cloud nåede at medvirke i en række andre film, blandt andet den stjernespækkede ‘Freaky Tales’ med Pedro Pascal og ‘The Line’ med Alex Wolff og Halle Bailey.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af