Se Mads Mikkelsen og Amanda Collin i historisk dødskamp i traileren til ‘Bastarden’

Se Mads Mikkelsen og Amanda Collin i historisk dødskamp i traileren til ‘Bastarden’
Mads Mikkelsen i 'Bastarden'. (Foto: Henrik Ohsten/ Zentropa)

I 2023 lyder det ikke nødvendigvis som verdens mest hæsblæsende og højpolitiske projekt at »tæmme heden« anno 1755, men det lægger alt dog op til i traileren til Nikolaj Arcels ventede storfilm ‘Bastarden’, der lover krig, kærlighed og kamp.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mads Mikkelsen har hovedrollen som Ludvig Kahlen, der efter at have tjent som soldat sætter stort ind en opgave for Kong Frederik 5., der går ud på at skabe civilisation på den vilde jyske hede.

Det falder dog ikke i god jord hos den udspekulerede godsejer Frederik de Schinkel (‘Pagten’-skuespiller Simon Bennebjerg), som opfatter sig selv som områdets egentlige konge.

Ludvig Kahlen finder dog en alliance hos Schinkels bortløbne fæstebonde (Morten Hee Andersen) og ikke mindst dennes kone Ann Barbara, som spilles af Amanda Collin. Det bliver dog en kamp til død og sidste blodsdråbe, da von Schinkel sætter alt ind på at få Kahlen og hans hjælpere ned med nakken.

I det resterende cast finder man kendte kræfter som Jacob Lohmann og Søren Malling samt unge talenter som svenske Gustav Lindh (‘Dronningen’) og norske Kristine Kujath Thorps som Edel Helene, der i traileren sågar sniger sig til et kys med Mikkelsens Kahlen.

‘Bastarden’ er Nikolaj Arcels første danske spillefilm siden ‘En kongelig affære’ fra 2012, også med Mads Mikkelsen, og manuskriptet er skrevet i samarbejde med Anders Thomas Jensen baseret på Ida Jessens roman ‘Kaptajnen og Ann Barbara’.

Filmen er desuden blevet udtaget til hovedkonkurrencen på Venedig Film Festival, der starter i næste uge.

‘Bastarden’ får biografpremiere 5. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af