‘Succession’-stjerne kysser elendigt i viral novelle-filmatisering – se traileren til ‘Cat Person’

‘Succession’-stjerne kysser elendigt i viral novelle-filmatisering – se traileren til ‘Cat Person’
'Cat Person'. (Foto: Sundance)

‘Cat Person’ er titlen på noget så usædvanligt som en viral novelle, der nu er blevet filmatiseret.

Kristen Roupenians historie der blev en verdensberømt, da den udkom i The New Yorker i 2017, stiller skarpt på dating-gråzoner, grænser og ikke mindst hvor stor forskel, der er på at skrive sammen og at mødes i virkeligheden.

Traileren er netop landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Emilia Jones fra Oscar-vinderen ‘CODA’ spiller den 20-årige Margot, der har gang i en mærkværdig sms-flirt med den ældre Robert, som bliver spillet af ‘Succession’s Greg – Nicholas Braun. Da de mødes i virkeligheden bliver hendes oplevelse af ham kun mere mudret, men alligevel giver hun ikke helt slip.

Således ender hun med at konstatere, at han kysser forfærdeligt, men havner senere i hans seng, hvorefter hun konstaterer: »Det her var den værste livsbeslutning, jeg nogensinde har taget«.

For pludselig føles hele oplevelsen skæv, og det står klart, at hun ikke rigtig kender den mand, hun ses med. Der, som titlen refererer til, heller ikke lader til at eje nogle af alle de katte, han havde fortalt hende om.

‘Cat Person’ er instrueret af Susanna Fogel, der tidligere har stået bag ‘The Spy Who Dumped Me’ og var medforfatter på manuskriptet til Olivia Wildes high school-komedie ‘Booksmart’.

‘Cat Person’ får amerikansk biografpremiere 6. oktober. Hvornår den vil kunne ses i Danmark er lige nu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af