Aaron Paul tordner mod Netflix: »Jeg får ikke en øre for ‘Breaking Bad’«

Aaron Paul tordner mod Netflix: »Jeg får ikke en øre for ‘Breaking Bad’«
Aaron Paul som Jesse Pinkman i 'Breaking Bad'. (Foto: PR)

Hitserien ‘Breaking Bad’ ville være svær at lave uden Aaron Paul som Jesse Pinkman. Ikke desto mindre modtager han ikke betaling fra Netflix for streamingen af den populære serie på deres platform, fortæller skuespilleren.

I et interview med Entertainment Tonight Canada, der er optaget under en strejkedemonstrationerne, udtrykte Aaron Paul sin frustration over ikke at modtage betaling for visningerne af ‘Breaking Bad’, der har været et stort hit på Netflix, hvor serien har kunne streames i mange år.

»Jeg får ikke en øre fra Netflix for ‘Breaking Bad’, for at sige det ligeud, og det synes jeg er absurd«, fortalte Aaron Paul til nyhedsstationen.

Aaron Pauls frustrationer spejles af mange i branchen.

Et af hovedpunkter i SAG-AFTRA-strejken er udbetalingen til skuespillere fra streamingplatformene. Som situationen er lige nu, modtager skuespillere ikke royalties, når deres arbejde vises på streamingtjenester, i modsætning til når deres programmer sendes på traditionelle tv-kanaler.

»Serier lever evigt på disse streamingtjenester og oplever bølger af popularitet. Jeg så forleden, at ‘Breaking Bad’ trendede på Netflix igen. Mange af disse streamingtjenester ved, at de er sluppet afsted med ikke at betale folk en fair løn, og nu er det tid til at betale«, fortsætter skuespilleren, der deltager i protesten sammen med andre ‘Breaking Bad’-skuespillere som Bryan Cranston og Jesse Plemons.

Se hele indslaget her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af