Alle drømmer om Nicolas Cage i ny film af norsk stortalent – se traileren til ‘Dream Scenario’

Alle drømmer om Nicolas Cage i ny film af norsk stortalent – se traileren til ‘Dream Scenario’
Nicolas Cage i 'Dream Scenario'. (Foto: PR)

Norske Kristoffer Borgli brød internationalt igennem med den underholdende, absurde og rimelig ubehagelige millennial-satire ‘Sick of Myself’, der var udtaget til Un Certain Regard-konkurren på sidste års Cannes-festival.

Nu er instruktøren klar med sin første amerikanske spillefilm – produceret af Ari Aster for A24 og med ingen ringere end Nicolas Cage i hovedrollen.

I ‘Dream Scenario’ spiller Cage den småakavede familiefar Paul Matthews, hvis liv ændres markant fra den ene dag til den anden. Af en eller anden grund optræder han nemlig i alles drømme, hvilket pludselig giver ham kendisstatus.

At dømme efter traileren tager berømmelsen dog en mørk drejning, da hans drømme-jeg begynder at opføre sig truende i folks drømme.

‘Dream Scenario’ har netop haft premiere på Toronto International Film Festival. En dansk premieredato er endnu ikke offentliggjort.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af