Austin Butler og Tom Hardy leder en motorcykelbande i traileren til den hypede ‘The Bikeriders’

Austin Butler og Tom Hardy leder en motorcykelbande i traileren til den hypede ‘The Bikeriders’
'The Bikeriders'. (Foto: 20th Century Studios.)

Er man ikke helt overbevist om, at Austin Butler har lagt sin Elvis-dialekt fra sig, er den første trailer til Jeff Nichols’The Bikeriders’ måske det endegyldige bevis:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I Chicago i 1960’erne forelsker Kathy, spillet af Jodie Comer, sig i Benny, spillet af Butler. Benny er med i den kriminelle motorcykelklub ‘Chicago Vandals’, ledet af den nådesløse Johnny, spillet af Tom Hardy, der også giver midwest-accenten et skud.

Johnny ønsker, at Benny hjælper ham med at lede banden, hvis kriminelle aktiviteter gradvist stiger i seriøsitet. Kathy vil på den anden side, i den ultimative ’I can fix him’-manøvre, have ham ud af miljøet.

Filmen fik i sidste uge verdenspremiere på Telluride-festivalen og blev rost af The Hollywood Reporter for Nichols’ »dybe kærlighed til menneskerne på lærredet«, hjulpet godt på vej af særligt Hardy og Comers præstationer.

Historien er løst baseret på bogen af samme navn, skrevet af den amerikanske fotograf Danny Lyon. I filmen optræder en journalist, der dokumenterer bandens levevis, spillet af Mike Faist, kendt fra ’West Side Story’. Michael Shannon, der har for vane at optræde i Nichols’ film, har også en mindre rolle.

Siden den paranoide ‘Take Shelter’ fra 2011 har instruktør Jeff Nichols beskæftiget sig med de mørkere aspekter af livet i de amerikanske sydstater. Tidligere har han instrueret det anmelderroste coming-of-age-drama ’Mud’ med Matthew McConaughey, konspirations-sci-fi-filmen ’Midnight Special’ og senest racedramaet ‘Loving’.

’The Bikeriders’ får amerikansk biografpremiere 1. december. Den danske premieredato kendes ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af