Danske stortalenter inviterer til giftigt middagsselskab i ‘Hygge!’ – se traileren

Danske stortalenter inviterer til giftigt middagsselskab i ‘Hygge!’ – se traileren
'Hygge!'. (Foto: Christian Geisnæs)

Man kan ikke planlægge at hygge sig, men det har næppe stoppet nogle fra at prøve.

I den kommende danske film ‘Hygge!’ får det danske stemningsudtryk en giftig tur, da en flok venner mødes til en flot middag, der hurtigt bliver udfordret af spydige dynamikker, før det første glas vin overhovedet er skænket.

I traileren møder vi et lovende cast af etablerede og nye danske talenter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Værtsparret bestående af Sofie Torp og Joachim Fjelstrup tager imod sidstnævntes mindre tjekkede bror (Jesper Groth), der medbringer sin yngre veganerkæreste spillet af Andrea Heick Gadeberg, der har vakt opsigt i ‘Dansegarderoben’ og ‘Retfærdighedens ryttere’. Derudover gør vinsnobberne Nicolai Jørgensen (‘Carmen Curlers’) og Thue Ersted Rasmussen (‘Sunday’) deres entré, før Olivia Joof Lewerissa fylder den sidste plads ved bordet.

Selskabet lader dog for alvor til at gå op i røg, da vennerne beslutter sig for at lege en selskabsleg, hvor man skal lægge sin telefon på bordet og dele alle sms’er og opkald, man får, med resten af gæsterne.

Instruktøren bag ‘Hygge!’ er den anerkendte islandske Dagur Kári (‘Voksne Mennesker’, ‘The Good Heart’, ‘Virgin Mountain’), der har baseret filmen på den italienske ‘Perfect Strangers’ fra 2016, der har affødt så mange genindspilninger i forskellige internationale sammenhænge, at det kaldes den mest remakede film i verden.

‘Hygge!’ får premiere 26. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af