Græske guder og monstre vækkes til live i eventyrlig trailer til ‘Percy Jackson and the Olympians’

Græske guder og monstre vækkes til live i eventyrlig trailer til ‘Percy Jackson and the Olympians’
'Percy Jackson and the Olympians'. (Foto: Disney Plus)

Efter to dårligt modtagede film genopstår Rick Riordans højtelskede bogserie ’Percy Jackson and the Olympians’ nu som serie på Disney+, og nyfortolkningen af universet, kan man se nærmere på i traileren, der netop er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvor den første teaser ikke løftede sløret for meget, kan man nu se nogle af de mytiske figurer, som 12-årige Percy Jackson og hans venner står overfor.

I serien møder vi Percy Jackson (Walker Scobell, kendt fra ‘The Adam Project’), der bare prøver at passe ind i skolen. Men problemer med dårlige karakterer og mobning blegner, da hans mor fortæller ham, at hans far i virkeligheden er havguden Poseidon fra græsk mytologi.

Endnu mere kompliceret bliver det, da hans bedste ven Grover afsløres som en satyr, der har til opgave at beskytte ham.

Percy og Grover sendes derfor til en skole for halvguder, men får ikke lov at blive længe, før de må tager på en rejse for at finde Zeus’ forsvundne lynkile. Med sig har de deres nye ven, Annabeth, spillet af Leah Sava Jeffries (‘Beast’).

Olympens guder skal i serien spilles af et stjernespækket cast, der blandt andet består af afdøde Lance Reddick (‘John Wick’) i rollen som Zeus, Jason Mantzoukas (‘Big Mouth’) som vinguden Dionysos og Lin-Manuel Miranda (‘In the Heights’) som budbringeren Hermes.

Seriens to første afsnit får premiere 20. december 2023 på Disney+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af