‘Kingsman’-instruktør er tilbage med stjernespækket spionfilm – se første trailer til ‘Argylle’

‘Kingsman’-instruktør er tilbage med stjernespækket spionfilm – se første trailer til ‘Argylle’
Dua Lipa og Henry Cavill i 'Argylle'. (Foto: PR)

Matthew Vaughn, instruktøren bag ‘Kingsman’-filmtrilogien og superheltesatiren ‘Kick-Ass’, er til foråret aktuel med en ny actionkomedie, der har et decideret stjernespækket cast.

Blandt andre Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Dua Lipa, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson, Sam Rockwell og John Cena er således at finde i den kommende agentfilm ‘Argylle’.

Man kan få dem alle at se i filmens første trailer, som Apple TV+ netop har sluppet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Den kommer til at genopfinde spiongenren«, udtalte Vaughn om filmen, da den blev annonceret tilbage i 2021. Store ord, men måske er det berettiget. At dømme efter traileren leger agentfilmen i hvert fald med et opfindsomt metagreb.

Henry Cavills spionkarakter Argylle (med en ret spøjs frisure) viser sig nemlig hurtigt at være en fiktiv karakter opfundet af forfatteren Elly Conway, spillet af Bryce Dallas Howard.

Der er altså rig mulighed for at blande virkelighed og fiktion sammen undervejs i filmen, der emmer af instruktørens sædvanlige blanding af humor og halsbrækkende actionscener.

‘Argylle’ får biografpremiere 1. februar 2024. Herefter lander den på Apple TV+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af