Millang-brødrene vil give livet som børnefamilie et syrebad i kommende TV 2-serie

Millang-brødrene vil give livet som børnefamilie et syrebad i kommende TV 2-serie
Magnus Millang og Stephania Potalivo spiller hovedrollerne i 'De bedste år'. (Foto: Jonas Bie/ TV 2)

Livet som børnefamilie har været under beskydning fra flere kanter i dansk film, hvor vi har set flugtforsøg i hverdagen i både ‘Druk’, ‘Speak no Evil’ og senest thrilleren ‘Superposition’.

Nu tager brødrene Magnus Millang og Emil Millang emnet under komisk behandling i deres kommende TV 2-serie ‘De bedste år’, der sætter spørgsmålstegn ved, hvilken livsform der egentlig er lykken.

Komedieserien er gået i optagelse her i september, og det er serieskabernes vision, at »’De bedste år’ bliver en samtidskomedie, der skildrer familiedynamikker, som de ser ud i 2023«, lyder det i en pressemeddelelse fra TV 2.

Magnus Millang og Stephania Potalivo spiller parret Louise og Mathias, der efter at have fået to sønner ikke føler, at de er de bedste versioner af dem selv. De er tværtimod i dårlig form, når det glæder både krop, sjæl og sexliv.

Imens lever Louises søster Clara tilsyneladende det søde liv med sin forlovede, gang i karrieren og helt uden afkom. Det yngre par spilles af Roberta Reichardt (‘Lykkelige omstændigheder’) og Kristoffer Eriknauer, der indtil nu har vakt opsigt med teaterroller på Det Kongelige Teater og opsigtsvækkende komiske parodier på TikTok og Instagram.

Derudover finder man Jesper Ole Feit Andersen (’29’), Ditte Hansen, Lars Brygmann og Søs Egelind på rollelisten.

Millang-duoen har før stået bag spillefilmen ‘Selvhenter’ om to brødre på en rejse for at hente deres døde far og hans Rolex-ur, som delvist var inspireret af deres egen familiehistorie.

‘De bedste år’ forventes at kunne ses på TV 2 inden for de næste par år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af