Netflix bekræfter sæson to af manga-hittet ‘One Piece’

Netflix bekræfter sæson to af manga-hittet ‘One Piece’
'One Piece'. (Foto: Netflix)

Den aktuelle eventyrserie ‘One Piece’ har ifølge Soundvenues anmelder ophævet forbandelsen, der før har omgivet manga-adaptationer.

Derudover har den også efter to uger på Netflix formået at hitte nok til, at streamingtjenesten allerede har bekræftet en sæson mere. Ifølge The Wrap har den på nuværende tidspunkt 37,8 millioner views på verdensplan.

Netflix offentliggjorde nyheden i går i en video på Twitter (X) med mangeuniversets ophavsmand Eiichio Oda, der optræder via en af seriens telefonsnegle.

Her takker han ‘One Piece’s loyale fans såvel som dem, der er kommet til med streamingversionen og deler den glædelige nyhed.

»Iñakis eventyr og live-actionen-versionens Straw Hats fortsætter fremadrettet. Det vil stadig tage et stykke tid at få manuskripterne klar, så vær venligst tålmodige«, fortæller han. Efterfølgende tegner han en illustration som et hint for fremtidens fortælling.

Første sæson af ‘One Piece’, der handler om den optimistiske Monkey D. Luffys kamp om at blive sørøverkonge, er baseret på de første ti bind af Eiichio Odas manga, der består af over 100 udgivelser.

Hvornår ‘One Piece’ sæson to forventes færdig, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af