Paul Mescal og Andrew Scott er uimodståelige i kritikerrost Oscar-bud – se traileren til ‘All of Us Strangers’

Paul Mescal og Andrew Scott er uimodståelige i kritikerrost Oscar-bud – se traileren til ‘All of Us Strangers’

Efter et hav af kritikerroser til ‘All of Us Strangers’ foruden gedigen fanhype omkring kombinationen af internetdarlings Paul Mescal (‘Aftersun’, ‘Normal People’) og Andrew Scott (‘Fleabag’) i »frygtløse« sexscener, kan vi endelig se deres første møde i traileren til den mystiske film om kærlighed og spøgelser.

Selvom det korte glimt ikke varer mange minutter, er den sin egen lille følelsesmæssige rustjebanetur, der spår nødvendigheden af kleenex, når den fulde film lander.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her banker den unge Harry (Mescal) på sin nabo Adams (Scott) dør i et mørkt og forladt etagebyggeri i London, hvilket udvikler sig romantisk.

Samtidig forsøger manuskriptforfatteren Adam at skrive om sine afdøde forældre, hvis spøgelser (jep!) han møder, da han besøger sit gamle barndomshjem på 30-årsdagen for deres død. Forældreparret, der nu er jævnaldrende med deres voksne søn, spilles af Claire Foye (‘The Crown’) og Jamie Bell (‘Billy Elliott’, ‘Rocketman’).

Instruktøren er den kritikerroste britiske Andrew Haigh, der er en af de stærkeste stemmer i britisk film og har sat et stort præg på LGBTQ-fortællinger med nyklassikeren ‘Weekend’, den fintfølende ’45 Years’ og som producer på HBO-serien om fire homoseksuelle venner, ‘Looking’.

Ud over fan-buzz har ‘All of Us Strangers’ fået enorm medvind på efterårets festivaler og ligner en Oscar-kandidat med sit stærke cast, hvoraf Mescal sidste år blev Oscar-nomineret for sin hovedrolle i ‘Aftersun’.

The Guardians Peter Bradshaw gav filmen topkarakter og skrev, at »Paul Mescal og Andrew Scott er forrygende i smuk fantasy-romance«. The Hollywood Reporter kaldte den »dybfølt og uforglemmelig.

‘All of Us Strangers’ er ikke på nuværende tidspunkt sat til dansk biografpremiere, men har international premiere 22. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af