Saoirse Ronan er gift med to gange Paul Mescal i hedt robotdrama – se traileren til ‘Foe’

Saoirse Ronan er gift med to gange Paul Mescal i hedt robotdrama – se traileren til ‘Foe’
Saoirse Ronan og Paul Mescal i 'Foe'. (Foto: PR)

Paul Mescal ligger ikke på den lade side.

Han har et sexet drama på vej over for ‘Fleabag’-stjerne Andrew Scott og spiller en af hovedrollerne i Ridley Scotts kommende ‘Gladiator’-fortsættelse, hvor skuespilleren dog ikke følte sig selvsikker nok til at nærme sig Pedro Pascal, der også er at finde på filmens rolleliste.

Hvis man ikke synes, Mescal befandt sig i nok interessante konstellationer, kan man nu også få en forsmag på ham i et ægteskabeligt robotdrama sammen med ingen mindre end Saoirse Ronan (‘Little Women’, ‘Lady Bird’) i traileren til ‘Foe’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Livet er ikke en opsigtsvækkende størrelse for ægteparret Junior (Mescal) og Hen (Ronan), der lever på hans families gamle og tilsyneladende golde gård i år 2065. Det hele bliver dog vendt på hovedet, da Junior bliver tilbudt en rumrejse til en anden planet, mens Hen får en robot-version af manden som erstatning, mens han er væk.

‘Foe’ er instrueret af Garth Davis, der tidligere har vakt opsigt med adoptionsdramaet ‘Lion’, som høstede et væld af Oscar-nomineringer i 2017.

‘Foe’ får international biografpremiere 6. oktober. Hvornår den vil kunne ses i Danmark vides ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af