Paul Mescal og Andrew Scott er »frygtløse« i sexscener i ventet film

Paul Mescal og Andrew Scott er »frygtløse« i sexscener i ventet film
'All of Us Strangers'. (Foto: Parisa Taghizadeh/20th Century)

En af de mest ventede film på arthouse-filmscenen lige nu er Andrew Haighs ‘All of Us Strangers’.

Filmen får premiere på New York Film Festival i oktober og lander med store forventninger ikke mindst på grund af et cast båret af it-skuespiller Paul Mescal og altid seværdige Andrew Scott, kendt som blandt andet Hot Priest i ‘Fleabag’, Moriarty i ‘Sherlock’ og skurken C i ‘Spectre’.

Forventningerne bliver endnu større, idet Andrew Haigh står bag. Han er en af de stærkeste stemmer i britisk film og har ikke mindst sat et stort præg på LGBTQ-fortællinger med nyklassikeren ‘Weekend’, den fintfølende ’45 Years’ og som producer på HBO-serien om fire homoseksuelle venner, ‘Looking’.

Og forventningerne bliver endnu større, når man hører Haigh beskrive den tilgang, han og skuespillerne har til sexscenerne i ‘All of Us Strangers’

Andrew Scott spiller en manuskriptforfatter, der falder for sin mystiske nabo (Mescal) og genbesøger sin barndom i surrealistiske scener med Claire Foy og Jamie Bell som forældrene.

I et nyt interview med Vanity Fair fortæller Haigh, at kemien mellem Andrew Scott og Paul Mescal er elektrisk.

»Der var kemi mellem de to bogstaveligt talt det sekund, jeg så dem sammen«. De var begge pænt frygtløse. Der var ingen fornemmelse af, at de var bange for at gå til de scener. De vidste, hvor vigtige de var«.

Haigh forklarer, at hvor han tidligere har gået objektivt til sexscenerne, ville han denne gang formidle den subjektive oplevelse af sex – »nervøsiteten og begejstringen og den fysiske følelse af at blive rørt af en anden, og hvad det gør ved dig«, som han udtrykker det.

Andrew Scott er homoseksuel, og det gav en vigtig dimension til optagelserne, forklarer instruktøren, der også selv er homoseksuel.

»Jeg er ikke et af de mennesker, der mener, at man skal caste en queer skuespiller i en queer rolle, men i denne rolle ville jeg gerne, fordi jeg prøvede at udforske nogle nuancer i en særlig generation af homoseksuelle mænd«, siger han i Vanity Fair-interviewet.

»Jeg havde brug for nogen, der kunne forstå og have de samtaler med mig. Jeg ville ikke have, at det skulle føles, som om jeg prøvede at forklare, hvordan det var«, siger han.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘All Us Strangers’ kommer til Danmark. Paul Mescal er også på vej i ‘Gladiator 2’, der dog lige nu ligger i bero på grund af strejken i Hollywood.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af