Se første trailer til Wes Andersons nye Netflix-film ‘The Wonderful Story Of Henry Sugar’

Se første trailer til Wes Andersons nye Netflix-film ‘The Wonderful Story Of Henry Sugar’
'The Wonderful Story of Henry Sugar'. (Foto: Netflix)

Allerede tre måneder efter ‘Asteroid City’s biografpremiere er Wes Anderson aktuel med en ny film.

‘The Wonderful Story of Henry Sugar’ er titlen på instruktørens nye, 39 minutter lange kortfilm, som lander på Netflix 27. september. Den har netop fået sin første trailer.

Her ser vi Benedict Cumberbatch som rigmanden Henry Sugar, der opsøger en guru, som efter sigende kan se uden at bruge sine øjne. Det vil nemlig give ham uhyre gode muligheder for at snyde i hasardspil, hvis han kan lære at gøre det samme.

På rollelisten finder man desuden Dev Patel, Ben Kingsley, Richard Ayoade og Rupert Friend.

‘The Wonderful Story of Henry Sugar’ er baseret på Roald Dahls novelleforlæg af samme navn. Det er første af i alt fire Roald Dahl-filmatiseringer, Anderson skal lave for Netflix.

Filmen havde verdenspremiere på den netop overståede filmfestival i Venedig, hvor Soundvenues filmredaktør var til stede. Han skrev blandt andet: »Hører man som jeg til dem, der efterhånden finder Wes Anderson en tand udmattende, klæder den korte spilletid faktisk hans æske-i-en-æske-stil her«.

Se traileren herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af