Traileren til ‘Nattevagten 2’ lover grumme gensyn og »fucked sygt crazy perverst shit«

Traileren til ‘Nattevagten 2’ lover grumme gensyn og »fucked sygt crazy perverst shit«
'Nattevagten: Dæmoner går i arv'. (Foto: Christian Geisnæs)

Det er snart 30 år siden, Ole Bornedals gyserhit ‘Nattevagten’ tog dansk film med storm. Nu genopliver instruktøren sin debutfilm i den ventede fortsættelse ‘Nattevagten: Dæmoner går i arv’.

Traileren er netop landet, hvor tingene til at starte ud ser sært muntre ud for den unge medicinstuderende Emma, spillet af Fanny Leander Bornedal, der er lige ved at takke ja til et forhold med Frederik (Alex Høgh Andersen) over et romantisk stykke Kinder-legetøj under biologiøvelse.

Men glæden bliver hurtigt afløst af skræk, da hendes liv tager en voldsom drejning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hele sit liv har hun levet i skyggen af sine forældres fatale oplevelser med morderen, der har gjort hendes far Martin (Nikolaj Coster-Waldau) til en skygge af sig selv og fået hendes mor Kalinka til at begå selvmord.

Men da hun går direkte i sin fars fodspor og tager hans gamle job som nattevagt på Retsmedicinsk Institut, finder hun ud af fra sin nye kollega (Tina Gylling Mortensen), at morderen Wörmer stadig er i live efter alt det »fucked sygt crazy perverst shit«, han stod bag.

Hvorefter hun selvfølgelig vælger at opsøge ham i hans celle på det psykiatriske hospital Sct. Hans.

Udover Coster-Waldau vender både Kim Bodnia og Ulf Pilgaard tilbage til deres oprindelige roller, mens rollelisten også byder på Paprika Steen, Sonja Richter og unge navne som Nina Rask, der spiller Emmas ven, og det unge navn Casper Kjær Jensen (‘Skyggen i mit øje’, ‘Kamikaze’) der viser sig at være en copycat-morder inspireret af Wörmer.

‘Nattevagten: Dæmoner går i arv’ får premiere 14. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af