Soundvenue Live: Forpremiere på efterårets store danske film ’Bastarden’ – mød Amanda Collin og Simon Bennebjerg

Soundvenue Live: Forpremiere på efterårets store danske film ’Bastarden’ – mød Amanda Collin og Simon Bennebjerg
Mads Mikkelsen i 'Bastarden'. (Foto: Henrik Ohsten)

Efterårets største danske film er uden sammenligning ’Bastarden’.

Med Mads Mikkelsen i hovedrollen har filmen allerede begejstret ved premiererne på den seneste måneds største internationale festivaler, og den står som en indlysende stærk dansk Oscar-kandidat.

Nu kan du være blandt de første i landet til at se ‘Bastarden’, når Soundvenue i samarbejde med Call me holder forpremiere på Nikolaj Arcels storslåede drama i Grand Teatret tirsdag den 26. september (køb billet HER).

Mens Mads Mikkelsen er i udlandet, gæster skuespillerne Amanda Collin og Simon Bennebjerg forpremieren og fortæller om det krævende arbejde med filmen.

Collin, der slog igennem i ’En frygtelig kvinde’, er igen stærkt overbevisende som husholdersken Ann Barbara, der hjælper Mads Mikkelsens Ludvig Kahlen med sin umulige mission om at tæmme den jyske hede.

Simon Bennebjerg får et foruroligende gennembrud som lensgreven De Schinkel, der gør alt for at spolere Kahlens ambitioner, og som udviser en modbydelighed, der kan måle sig med King Joffrey fra ’Game of Thrones’.

Med filmen vender ’Kongekabale’-instruktør Nikolaj Arcel hjem fra Hollywood til Danmark, hvor han sidst imponerede med den Oscar-nominerede ’En kongelig affære’ i 2012.

Nu har han bedrevet en umanerligt flot, gribende og sine steder brutal dansk western, der emmer af både ’There Will Be Blood’ og ’The Revenant’.

Forpremieren er blevet til i samarbejde med Nordisk Film og Zentropa.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue LIVE: ’Bastarden’ med q&a
Tirsdag den 26. september kl. 21.15
Grand Teatret i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af