Britney Spears langer ud efter mediernes håndtering af hendes kommende erindringsbog

Britney Spears langer ud efter mediernes håndtering af hendes kommende erindringsbog
Britney Spears. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

I næste uge udkommer Britney Spears’ erindringsbog ‘The Woman in Me’, hvor popstjernen med hudløs ærlighed graver ned i sit livs historie, og fortæller om alt fra dengang, hun barberede sig skaldet i 2007, til da hun fik en abort under sit forhold med Justin Timberlake.

Op til bogens release har der været stor omtale i medierne af de uddrag, der blandt andet omhandlede aborten. Men mediernes håndtering af Spears’ erindringer er blevet kritiseret af den i dag 41-årige amerikaner, da hun i går måtte ud med riven på det sociale medie X (Twitter). Det melder NME.

»Formålet med min bog var på ingen måde at fornærme nogen!«, skriver Spears i sit opslag og fortsætter:

»Det var mig dengang … det hører fortiden til! Jeg kan ikke lide de overskrifter, jeg læser … det er præcis derfor, jeg forlod branchen for fire år siden! Det meste af bogen er fra for 20 år siden … jeg er kommet videre, og det er en smuk, ny start herfra! Jeg er her for at etablere det på den måde resten af mit liv! Uanset hvad, er det det sidste af den slags, og shit happens!«

Britney Spears skriver videre i opslaget, at hun oprindeligt ikke havde forestillet sig, at bogen skulle skrives, men at det har givet hende afklaring for at skabe en bedre fremtid for sig selv.

»Forhåbentlig kan jeg inspirere folk, som føler sig særligt alene i de fleste tilfælde eller såret eller misforstået! Igen var min hensigt med denne bog ikke at dvæle ved mine tidligere oplevelser, hvilket er, hvad pressen gør, og det er dumt og latterligt! Jeg er kommet videre siden da!«

‘The Woman in Me’ rammer hylderne den 24. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af