Til oktober udkommer bogen, hvor Britney Spears fortæller hele sin historie

Til oktober udkommer bogen, hvor Britney Spears fortæller hele sin historie
Britney Spears. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Det var egentlig planen, at Britney Spears skulle udgive en bog med sine erindringer allerede sidste år.

Efter #FreeBritney-bevægelsen var der fornyet interesse i den amerikanske popstjerne – og især i det misbrug hun har været igennem, både fra medieverdenen og fra hendes familie. Derfor lykkedes det Spears at få solgt rettighederne til sin bog for op mod 15 millioner dollars (knap 100 millioner danske kroner).

Bogen blev dog forsinket. Ifølge en kilde, var det fordi en række kendisser var bekymrede for, hvordan de ville blive beskrevet i bogen, der jo skulle være »brutalt ærlig« (for at citere selvsamme kilde).

Men nu er en udgivelsesdato endelig klar. På Instagram har Britney Spears delt en trailer for bogen, hvor hun afslører, at bogen med titlen ‘The Woman in Me’ udkommer 24. oktober.

‘The Woman in Me’ har også fået en hjemmeside, der beskriver bogen som »en modig og forbløffende rørende historie om frihed, berømmelse, moderskab, overlevelse, tro og håb«. På hjemmesiden kan man også forudbestille bogen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af