Den næste James Bond-film har lange, lange udsigter

Den næste James Bond-film har lange, lange udsigter
Daniel Craig som James Bond. (Foto: PR)

Med den udbredte fanspekulation om, hvem der skal følge i Daniel Craigs fodspor som den næste Agent 007, kunne man let forledes til at tro, at den næste James Bond film er lige om hjørnet.

Men ifølge Bond-producer Barbara Broccoli, der sammen med Michael G. Wilson styrer franchisen, er der »lang vej endnu« til en ny Bond-film. Det skriver The Guardian.

Ifølge Broccoli er studiets chefer »ikke engang begyndt« med at modernisere franchisen.

Broccoli maner også alle rygter om en Bond spinoff-serie til jorden:

»Vores fokus er at lave spillefilmene. Når vi laver en Bond-film tager det al vores opmærksomhed i tre eller fire år, så det er vores fokus. Vi laver Bond-film til det store lærred, og alt ved, at Bond-film er til for, at publikum verden over kan se dem i det format. Så vi har ikke ønsket at lave tv«, fortæller hun.

Bond-fans må tage til takke med Prime Video-serien ’007: Road to a Million’, hvor ni par udsættes for en række Bond-inspirerede udfordringer i jagten på præmien på en million britiske pund.

Spørger man Broccoli, er der dog stadig plads til Agent 007. Den nye film skal fokusere på at bringe ham ind i den moderne verden:

»Jeg vender tilbage til ’GoldenEye’, hvor alle sagde: ‘Den kolde krig er slut, muren er faldet, Bond er død, der er ikke brug for Bond, der er fred i verden, og der er ingen skurke’. Og mand, var dét forkert!«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af