Gwyneth Paltrow bruger sin Oscar-statuette som dørstopper

Gwyneth Paltrow bruger sin Oscar-statuette som dørstopper
Gwyneth Paltrow 2022. (Foto: RB/Bauer-Griffin/GC Images/ Getty Images)

For nogle år tilbage vakte det stor ståhej, da det viste sig at den talentfulde ‘Bagedyst-vinder Frederikke Legaard fortalte i podcasten ‘Rejsen’, at hun bruger sit trofæ fra kagekonkurrencen som dørstopper.

Det kan Goop-chef og Hollywood-stjerne Gwyneth Paltrow dog godt toppe.

I det kendte videoformat ’73 Questions’ med Vogue viser hun nemlig haven i sit sommerhus i Hamptons frem, hvor hun altså bruger sin Oscar-statuette som dørstopper.

I videoen guider Paltrow stolt intervieweren gennem sit grønsagsbed og deler sine laster (hendes ene ugentlige alkoholiske drink) og sine dyder (alt andet hun gør), da hun og videojournalisten passerer en låge, der holdes åben af den guldfarvede statuette.

»Det virker perfekt«, lyder det fra stjernen i videoen.

Prisen som nu residerer i et buskads ved siden af en sten, vandt Paltrow i 1999 for sin hovedrolle i ‘Shakespeare in Love’.

Paltrow har ved flere lejligheder fortalt, at hun har et akavet forhold til statuetten, fordi den minder hende om et hårdt tidspunkt i hendes liv, hvor hendes far var alvorligt syg.

Det forklarede hun i podcasten ‘Call Her Daddy’ tidligere på året.

»Du ved, jeg var 26. Jeg græd, og folk var så lede omkring det, og jeg tænkte bare, ‘Wow, der er det her store energiskift, som sker. Jeg tror, jeg kommer til at skulle lære at være mindre åbenhjertig og beskytte mig selv meget mere og være bedre til at filtrere folk’«.

Derudover var den historiske romance ‘Shakespeare in Love’ ikke ligefrem den mest populære Oscar-vinder, som mange mente frarøvede Steven Spielbergs ‘Saving Private Ryan’ sejren, hvilket ikke mindst skyldtes produceren Harvey Weinsteins kontroversielle kampagneteknikker.

Du kan se hele Gwyneth Paltrows Vogue-video her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af