Julia Louis-Dreyfus har intet hørt om potentiel ‘Seinfeld’-genforening

Julia Louis-Dreyfus har intet hørt om potentiel ‘Seinfeld’-genforening
Julia Louis-Dreyfus som Elaine i 'Seinfeld'. (Foto: PR)

Jerry Seinfeld teasede i sidste uge for, at en form for genforening af den populære newyorker-sitcom ’Seinfeld’ er på tegnebrættet.

Det har en af komedieseriens hovedroller, Julia Louis-Dreyfus, bare ikke hørt noget om.

»Ja, jeg så det (nyheden, red.) i går aftes. Jeg ved ikke, hvad fanden han snakker om«, fortalte hun til The Guardian. Louis-Dreyfus var en del af den ikoniske Seinfeld-trio som Elaine Benes.

Seinfeld henviste ellers (noget kryptisk) på scenen til sit standup-show, at han og seriens medskaber Larry David overvejer en fortsættelse, da en person i publikummet spurgte om, hvad han synes om seriens famøse afslutning.

»Jamen, jeg har en lille hemmelighed til dig om slutningen. Men, jeg kan ikke rigtig fortælle den, fordi det er en hemmelighed« fortalte han. »Der kommer til at ske noget, som har noget at gøre med den slutning. Som ikke er sket endnu«, hintede Seinfeld.

Seriens afslutning, hvor Jerry, Elaine, George og Kramer ender i fængsel, fik premiere i 1998, og den er berygtet for sin dårlige modtagelse blandt fans.

Hvad denne mulige fortsættelse eller genforening betyder, er stadig i det uvisse. Om Julia Louis-Dreyfus og resten af holdet bliver involveret, må tiden vise.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af