Se ‘Euphoria’-stjernen Angus Cloud i en af sine sidste roller i traileren til ‘Your Lucky Day’

Se ‘Euphoria’-stjernen Angus Cloud i en af sine sidste roller i traileren til ‘Your Lucky Day’
Angus Cloud i 'Your Lucky Day'. (Foto: PR)

Angus Cloud, kendt fra ‘Euphoria’ som den sympatiske pusher Fezco, døde på tragisk vis tilbage i juli af en overdosis, blot 25 år gammel.

En af skuespillerens sidste roller er i den kommende indiefilm ‘Your Lucky Day’, som netop har fået sin første trailer. Det skriver Indiewire.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her spiller Cloud også en narkohandler, denne gang ved navn Sterling. Han ser sit snit til at ændre sit liv, da han under et kioskbesøg hører, at en anden kunde har vundet 156 millioner dollars i lotteriet. Sterling taper hurtigt en maske sammen, truer vedkommende og stjæler lotterisedlen med gevinsten på. Og man kan vist godt regne med, at den impulsive idé får konsekvenser for ham.

‘Your Lucky Day’ er instruktør Dan Browns debutspillefilm. Den er baseret på Browns egen kortfilm af samme navn, hvor han selv indtog hovedrollen. I den nye film har han en anden mindre rolle.

Der er endnu ingen information om en dansk premiere til ‘Your Lucky Day’, som kommer i amerikanske biografer 10. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af