Angus Cloud døde af en overdosis

Angus Cloud døde af en overdosis
Angus Cloud i rollen som Fez i 'Euphoria'. (Foto: HBO Max)

Angus Cloud, kendt for rollen som Fezco i ‘Euphoria’, gik bort tilbage i juli, bare 25 år gammel. Dengang afviste skuespillerens mor verserende rygter om, at sønnen skulle have begået selvmord.

»Jeg ved ikke, om eller hvad han kan have puttet i sin krop efter det. Jeg ved kun, at han lagde sit hoved på skrivebordet, hvor han arbejdede med kunstprojekter, faldt i søvn og ikke vågnede igen. Vi finder måske ud af, at han på tragisk vis tog en overdosis ved et uheld, men det er tydeligt, at han ikke havde til hensigt at forlade denne verden«, skrev hun på Facebook.

Nu fortæller TMZ, at det netop var en utilsigtet overdosis, som lå til grund for Angus Clouds død.

De skriver, at en retsmediciner fra Alameda County kom frem til, at skuespilleren led af akut forgiftning fra en kombination af flere stoffer. Cloud havde både taget fentanyl, kokain, metamfetamin og benzodiazepin.

Op til sin død sørgede Angus Cloud over sin fars død ugen forinden, har familien fortalt.

»I sidste uge begravede han sin far og kæmpede intenst med tabet. Den eneste trøst, vi har, er visheden om, at Angus nu er blevet genforenet med sin far, der var hans bedsteven«, skrev familien dengang til offentligheden.

»Vi håber, at verden vil huske ham for hans humor, grin og store kærlighed over for andre«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af