Se Zac Efrons pumpede transformation til 80’er-wrestler i traileren til hypet A24-drama

Se Zac Efrons pumpede transformation til 80’er-wrestler i traileren til hypet A24-drama
'The Iron Claw'. (Foto: A24)

Det hittende produktionsselskab A24 kaster sig over wrestling-verdenen med det imødesete drama ’The Iron Claw’, hvor Zac Efron og ‘The Bear’s Jeremy Allen White træder ind i ringen.

Filmen har netop fået sin første trailer, hvor ikke mindst Efrons bøffede transformation med pagefrisure høster opmærksomhed.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Iron Claw’ fortæller den sande (og tragiske) historie om de tre Von Erich-brødre Kevin, Kerry og David, der dominerede sporten i starten af 1980’erne, hjulpet godt på vej af familiens patriark, Fritz von Erich (Holt McCallany), der med hård hånd pacede brødrene mod sejr.

Familien spilles af et imponerende cast bestående af Zac Efron, Jeremy Allen White og Harris Dickinson (’Triangle of Sadness’) som brødrene Kevin, Kerry og David. Derudover finder man Lily James (‘Pam & Tommy’) som kone til Efrons Kevin.

Sean Durkin, der tidligere har stået bag den anmelderroste ’Martha Marcy May Marlene’ og ’The Nest’, har instrueret.

Jeremy Allen White fortalte tidligere på året om filmen: »Den er så interessant, skør og trist. Sean har gjort et fantastisk stykke arbejde. Han har været fan af wrestling og Von Erich-slægten, siden han var barn, så jeg føler virkelig, at han forstår historien så indgående, at han kunne tilføje et unikt perspektiv«.

‘The Iron Claw’ får amerikansk biografpremiere 22. december. Den danske premieredato kendes ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af