Zac Efrons vilde transformation i imødeset A24-film blæste ‘The Bear’-skuespiller bagover

Zac Efrons vilde transformation i imødeset A24-film blæste ‘The Bear’-skuespiller bagover
Zac Efron i 'The Iron Claw'. (Foto: A24)

Fysiske transformationer er altid garant for god buzz i Hollywood, der har for vane at hylde den slags dedikation ved de store prisceremonier.

Det lover på forhånd godt for Zac Efron, der spiller hovedrollen i den imødesete A24-film ‘The Iron Claw’.

Her har han gennemgået et intenst træningsregime for at spille den legendariske wrestler Kevin Von Erich, og hans fysiske fremtoning på det første billede fra filmen pirrer allerede nysgerrigheden.

I et interview med Esquire fortæller hans medskuespiller Jeremy Allen White (‘The Bear’), at han blev blæst bagover af Efrons dedikation:

»Zac er en galning. Han er utroligt fokuseret og vidende om træning, diæt og al den slags. Han gjorde os alle til skamme, når det gjaldt den fysiske transformation. Han ser virkelig fantastisk ud i filmen«.

Det er ikke noget lille kompliment, når det kommer fra White, der selv rygtes at have taget 18 kg på i muskler til sin rolle i filmen.

‘The Iron Claw’ er instrueret af Sean Durkin, der tidligere har stået bag de roste ‘Martha Marcy May Marlene’ og ‘The Nest‘, og rollelisten byder desuden på stjerner som Harris Dickinson, Lily James og Holt McCallany.

Ifølge Jeremy Allen White er der god grund til at glæde sig til filmen:

»Jeg synes godt, I kan begynde at blive hypet. Jeg var fan af wrestling, men jeg kendte ikke historien om Von Erich-familien. Den er så interessant, skør og trist. Sean har gjort et fantastisk stykke arbejde. Han har været fan af wrestling og Von Erich-slægten, siden han var barn, så jeg føler virkelig, at han forstår historien så indgående, at han kunne tilføje et unikt perspektiv. Det var forrygende at arbejde sammen med Zac og Harris«.

‘The Iron Claw’ har endnu ikke fået en officiel premieredato, men forventes at udkomme i efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af