Timothée Chalamet har lidt af et kollega-crush på Tom Cruise: »Han sendte mig den mest vidunderlige inspirerende e-mail«

Timothée Chalamet har lidt af et kollega-crush på Tom Cruise: »Han sendte mig den mest vidunderlige inspirerende e-mail«
Timothée Chalamet ved CinemaCon i 2023. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Der er tilsyneladende opstået lidt af en brancheromance mellem Timothée Chalamet og Tom Cruise. I hvert fald lægger den kommende ‘Wonka’-skuespiller ikke skjul på sin fascination af den stuntglade Tom Cruise.

I et nyt interview med GQ fortæller Chalamet, at han under optagelserne af ‘Dune: Del 2’ så ‘Top Gun: Maverick’ intet mindre end otte gange og kalder filmen for »en af de bedste film, han nogensinde har set«. Derudover har Tom Cruise selv givet gode råd til den yngre skuespiller om, hvordan man er en god »leading man« på film.

Cruise og Chalamet mødte første gang hinanden umiddelbart efter første ‘Dune’-film, og derefter kontaktede ‘Mission Impossible’-skuespilleren Chalamet på e-mail.

»Han sendte mig den mest vidunderligt inspirerende e-mail«, fortæller Chalamet i interviewet, som han beskriver mere detaljeret.

»Han skrev, at i old Hollywood fik man dansetræning og kamptræning, men at ingen fører dig op til den standard i dag, og at det i stedet er op til en selv. E-mailen var som et krigsråb«.

I mailen var der også kontaktinformation på en række stunt-eksperter – herunder en motorcykel- og helikoptertræner.

Tom Cruise er bredt anerkendt for at insistere på at lave sine egne stunts, og det virker måske til, at Chalamet har taget Tom Cruise råd til sig, fortæller instruktøren bag ‘Dune’ Denis Villeneuve: »han virkede mere trænet end i den første ‘Dune’, og klar til kampsekvenserne«, beretter han i samme interview.

Selvom de to skuespillere deler de samme initialer er deres tilsyneladende mentor-forhold noget uventet. Men det bliver spændende om TimTom Crulamet-forholdet fører et professionelt samarbejde med sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af