Andrew Scott synes ikke, at han var »særligt god« som Bond-skurk i ‘Spectre’

Andrew Scott synes ikke, at han var »særligt god« som Bond-skurk i ‘Spectre’
'Spectre'. (Foto: Eon Productions)

Den irske skuespiller Andrew Scott har imponeret både som teaterskuespiller og i film og tv.

Stjernen fra ‘Fleabag’ og ‘Sherlock’ er snart biografaktuel internationalt i festivaldarlingen ‘All of Us Strangers’, der har Paul Mescal og Scott i hovedrollerne. Filmen allerde har vakt begejstring blandt anmeldere, og instruktøren roste de to hovedrolleindehavere for deres »frygtløse« tilgang til filmens sexscener.

Men når Scott selv kigger tilbage på sin karriere, er han ikke helt tilfreds. Særligt rollen som superskurken C i James Bond-filmen ‘Spectre’ fra 2015 er et ømt punkt for skuespilleren.

Det fortæller han GQ Britain. I interviewet reflekterer han over sin karriere i mainstream film og serier, hvor ’Spectre’ kom på tale:

»Hvis jeg skal være ærlig, er det ikke et territorie, jeg føler, at jeg ville bevæge mig ud i igen. Nu hvor jeg ved, hvem jeg er lidt mere, føler jeg, at det arbejde, jeg er interesseret i at lave er mere i gråzonerne«, siger han og fortsætter: »Det er nok bare det, at jeg ikke synes… Jeg var måske bare ikke særligt god i den«.

I ’Spectre’ ses Scott i rollen som skurken C, der står bag det fordækte efterretningssamarbejde Nine Eyes. Hans skumle planer bliver naturligvis forhindret af Daniel Craigs James Bond.

‘All of Us Strangers’ får international premiere 22. december. Den danske premieredato kendes ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af